Qayğanağı bu yolla daha
Digərləri 17 Noy 2024 15:57:00 66 0
Pişmiş yumurta ən klassik və məşhur səhər yeməklərindən biridir. Məşhur amerikalı aşpaz və yazıçı Alton Braun yüzlərlə müxtəlif resepti hazırlanan yumurtanın bişmişini daha da qaymaqlı etmək üçün öz sirrini bölüşüb.
Bu xəbəri də oxu: İnsanları 100 il yaşadan "mavi zona"
Son.az lent.az-a istinadən bildirir ki, Braun bunun üçün sadəcə bir çay qaşığı mayonezin lazım olduğunu bildirib. Bu ipucu sayəsində səhər yeməyiniz daha dadlı olacaq.
Bu reseptlərin alındığı Braunun kitabında deyilir ki, omlet və mayonez əslində emulsiya edilmiş məhsuldur:
"Əmin olun ki, mayonezdən istifadə omletin dadına heç bir şəkildə təsir etməyəcək. İstifadə olunan mayonezin miqdarı çox azdır və mayonezin yumurtadan hazırlanması onun dadına asanlıqla qarışması deməkdir".
Bunun üçün 1 çay qaşığı mayonezi 1 çay qaşığı su ilə qarışdırıb bişməzdən əvvəl yumurtaya əlavə edin. Beləliklə, çırpılmış yumurtalarınız daha qaymaqlı olacaq. Son.az
Bakının Yasamal rayonu, Əsəd Əhmədov küçəsində minik avtomobili ilə k
Aparıcı Xoşqəm Hidayətqızı arzusunu dilə gətirib.
Fransada keçirilən hərracda 22 metr uzunluğunda apatozavrın skeleti təxmin
Dövlət qulluqçuları güzəştli mənzil almaq üçün bir sıra tələblər�
Qış aylarında çətin məsələlərdən biri də ayaqqabı seçimidir. Çünk
Türkiyə Ticarət Nazirliyinin Gömrük Mühafizə qrupları tərəfindən Amba
Xəbər verdiyimiz kimi, meyxanaçı Aqşin Fateh bir müddət öncə efirdən a
Bu gün bir qrup Azərbaycan QHT təmsilçiləri 2024-cü il noyabrın 16-da isl
10 yaşına qədər uşaq evində böyüyən şəxs həyat yoldaşından boşand
İsrail Prezidenti İsaak Hersoqun Azərbaycana gəlməməsinin əsl səbəbi m�
Avropada ilin avtomobili müsabiqəsinin təşkilatçıları finalçıların siy
11 noyabr tarixindən etibarən Bakıda keçirilən COP29 iqlim konfransı çər