“Çox dadlı və sərfəli”


Digərləri 09 Noy 2019 15:42:00 322 0

“Çox dadlı və sərfəli”

Son.az Sputnik Azərbaycana-a istinadən sizi Azərbaycanın müxtəlif bölgələrinin ləzzətli, dadı damaqlarda qalan təamları ilə tanış edir. Bu dəfə də düyü halvasının reseptini sizə təqdim edirik.

Digər halvalardan fərqli olaraq düyü halvasının məsrəfi az olur, amma dadı hələ uzun müddət damaqlarda qalır. Zaqatala rayonunun Yengiyan kənd sakinləri Sədaqət Məmmədova və Qəndab Əlixanova unudulmaqda olan bu şirniyyatın hazırlanması üçün ərzaq reseptini və onun bişirilmə qaydasını bölüşüblər.

Lazım olan ərzaqlar:

1 kq düyü unu

1 stəkan yağ

1 stəkan şərbət

1 stəkan buğda unu

(adsgarden = window.adsgarden || []).push({});