Duzlu yeməyin zərərləri
Digərləri 13 Mar 2018 23:15:00 54 0
Çox duzlu qidalar qəbul etmək beyin qanaması və qan-damar xəstəlikləri riskini artırır. Mütəxəssislər gün ərzində duzlu qida istifadəsi ilə beyin qanamsı və qan-damar xəstəlikləri arasındakı əlaqəni müəyyən etmək üçün 170 mindən çox insanın iştirak etdiyi 4-19 il müddətinə davam edən 13 araşdırmanın nəticəsini əldə edib.
Bu xəbəri də oxu: Gənc aktrisa o qədər qısa geyindi ki,
Son.az deyerler.org-a istinadən bildirir ki, bu nəticələrdən aydın olub ki, çox duzlu qidalar yeməklə beyin qanamsı və qan-damar xəstəlikləri arasında doğrudan da əlaqə mövcuddur. Başqa bir araşdırmanın nəticəsinə görə isə, məlum olub ki, gün ərzində 5 qramdan az duz istifadəsi beyin qanaması riskini 23%, qan-damar xəstəlikləri riskini isə 17% azaldır.
Vəli Puriyayi məşhur güləşçi olmuşdur. O, şəhərləri gəzir və hər

Hələ dahi Hippokrat yulafın faydalı və müalicəvi xüsusiyyətlərini yük

Belə hesab olunur ki, xərçəngin əsas səbəbi hüceyrələrdə müxtəlif t

Britaniyanın ən məşhur prodüserlərindən biri Saymon Kouell qeyri-rəsmi n

CIF bazisi üzrə İtaliyanın Augusta limanı şərtləri ilə Azərbaycanın y

Ərəbistanda yatırılan xarici investisiyalar üzrə aparılan araşdırmalar

39 il öncə Yəmənin Şimali ordusunun məsullarından olan Əli Abdullah Sale

Suriyanın Afrin bölgəsində aparılan "Zeytun budağı" əməliyyat

Bu xəstəliyi olanlar üçün ən yaxşı qida maddələrindən biri yeralması

Son.az deyerler.org-a istinadən bildirir ki, Mərhum Mirzə Qumi öz xatirələ

Yüksək arterial təzyiq bütün dünyada ən yayılmış pozulmalardan biridir

Rusiya prezidenti Vladimir Putin Dağıstanda regionun sosial iqtisadi inkişaf

Britaniyanın gənc və populyar müğənnilərindən olan Luiza Conson Taylandd

Ermənistan Azərbaycan Prezidenti, Silahlı Qüvvələrin Ali Baş Komandanı
