Yaxşı bıçaqları necə seçək?
Digərləri 20 May 2023 22:30:00 286 0
Bıçaqlar müxtəlifliyinə və növlərinə görə, bir-birindən fərqlənir. Çörəyi əzmədən dilimləmək üçün kəsici səthi 20 sm olan çörək bıçağı hər evdə olmalıdır.
Bu xəbəri də oxu: Məşhur polkovnikə yeni vəzifə verildi
Son.az lent.az-a istinadən bildirir ki, tərəvəzləri soymaq üçün iti uclu bıçaqdan istifadə etmək daha məsləhətlidir. Ət və ya toyuq kəsmək üçün nazik, 15 sm-lik bıçaq uyğun gəlir.
Bıçağın sapı polad qədər keyfiyyətli və davamlı olmalıdır. Qeyri-sabit bir tutacaq hətta bıçağı istifadə edərkən yaralanmağınıza səbəb ola bilər.
ABŞ prezidenti Co Bayden və Ukrayna dövlət başçısı Vladimir Zelenski may
Qərb ölkələri artıq F-16 qırıcı təyyarələrinin Ukraynaya tədarükü
Türkiyənin tanınmış müğənnisi, aktyor Nuri Sesigüzel dünyasını dəyi
Sabah ölkənin bəzi magistral yollarında görünüş məsafəsi məhdudlaşac
Yaşayış yerimizi dekor etmək maraqlı olduğu qədər, həm də həyəcanlı
Lənkəran rayonunun Sütəmurdov kəndində baş vermiş qəzanı törədən ş
Ötən gün Türkiyədə Qızıl Marka Mükafat Mərasimi keçirilib. Müğənni
Rusiyanın xarici siyasətinin qərb yolu tamamilə tükənib və Moskva ABŞ, A
"Saytlarda yazırlar ki, "Mehriban Ələkbərzadə AZDRAMA-da yüksək
"5 ilə yaxındır ailə qurmuşam, övladım yoxdur. Düzdür, əvvəl niy
G7 liderləri İranı Ukrayna ilə müharibədə Rusiyaya dəstəyi dayandırma�
Səfərbərlik və Hərbi Xidmətə Çağırış üzrə Dövlət Xidmətinin rə