Çörəyə insan və donuz tükü qatılır Ekspertdən
Digərləri 07 Yan 2023 22:25:00 354 0
Çörək istehsalçıları ağ una müxtəlif qatqılar əlavə edərək onun rəngini tündləşdirib qara çörək hazırlayır. Əslində bu çörəklər qara undan deyil.
Bu xəbəri də oxu: Rusiya Ukrayna ilə danışıqlara hazırdır
Bunu sağlam qida təbliğatçısı Asim Vəliyev "Space"də "Elin gözü" verilişində deyib.
"İstər unun rəngini dəyişmək, istər çörəyin tez boyatlaşmasının qarşısını almaq üçün qatqılardan istifadə olunur. Bunu ekspertlər bilir. Həmin qatqılar tükdən əldə edilir. Əgər həmin maddə Çində istehsal olunubsa, o zaman insan tükündən alınıb. Avropada isə bu maddə qaz və donuz tükündən əldə olunur. Eləcə də unun çox ağardılması üçün təhlükəli maddələrdən istifadə olunur. Bu da ağ çörəklə qidalananlarda ağır xəstəliklərə səbəb ola bilər", - ekspert bildirib.
Yeni il heç də rahatlıq vəd etmir. Əksinə, ilin ən dəbdə olan sözü &q
Əslində bilmək istəsəniz, Allah sizi sərbəst buraxıb. İstədiyinizi el�
İranda davam edən etiraz aksiyaları fonunda yerli valyuta vahidinin ABŞ doll
Türkiyənin İstanbul şəhər Baş Polis İdarəsinin həyata keçirdiyi əmə
Astara rayon sakinindən hədə-qorxu yolu ilə pul tələb edən şəxslər sax
"Hazırda minimum əməkhaqqı və pensiyalarda elan olunan artım inflyasi
Yunanıstan Evros çayı boyunca Türkiyə ilə quru sərhədinin bütün uzunlu
Vətən müharibəsində çiyin-çiyinə xidmət edən bir ailə düşünün. Bu