Kababı necə qızdıraq ki dadı qaçmasın?
Digərləri 03 Yan 2025 21:24:00 69 0
Kababı isidərkən dadını və keyfiyyətini qorumaq üçün bir neçə üsuldan istifadə edə bilərsiniz:
Bu xəbəri də oxu: Maaşı az olanlara xoş xəbər artımlar olacaq
1. Sobada İsitmə Sobanı 150-160°C (300-320°F) dərəcədə əvvəlcədən qızdırın. Kababı folqa ilə sarıyın ki, qurumasın və şirələrini saxlasın. 10-15 dəqiqə ərzində sobada saxlayın. Bu üsul kababın həm şirəsini, həm də ətirini qorumağa kömək edər.
2. Tavada İsitmə Tavaya bir az yağ və ya su əlavə edin. Kababı aşağı istilikdə, qapaqla örtərək isidin. Bu, kababın yumşaq və şirəli qalmasını təmin edəcək.
3. Buxarda İsitmə Bir qazanda su qaynadıb üstünə buxar süzgəci yerləşdirin. Kababı süzgəcə qoyaraq qapaqla bağlayın və bir neçə dəqiqə buxarda saxlayın. Bu üsul xüsusilə quru kabablar üçün uyğundur.
Korrupsiyaya qarşı mübarizə məhkəməsi Ermənistan parlamentinin keçmiş
Qurani-Kərimə hörmətsizlik edən gənc həbs edilib.
Avropa Komissiyasının (AK) sədri Ursula fon der Leyen pnevmoniyaya (ağciyər
Bakı Metropoliteninin "Xətai" stansiyasında sıxlıq yaranıb.
Böyrəklərin sağlamlığı ilə bağlı problem olduğunu göstərən bəzi �
Suriyanın devrilmiş prezidenti Bəşər Əsəd Moskvadan İrana uçmaq istəyi
ABŞ-nin Baş Cərrahı spirtli içkilərin etiketlərində xərçəng riskinə
Rusiyanın paytaxtı Moskva şəhərində xeyli sayda azərbaycanlı qadını fa
"Hazırda aktyor Azər Baxşəliyevə böyrək köçürülməsindən söz g
Suriyanın yeni hakimiyyəti Rusiyanın respublika ərazisində mövcudluğunun
Məşhur ingilis yazıçı, dramaturq və ədəbiyyatşünası Devid Lac 89 yaş
Alimlər insan ayaqlarının demək olar ki, heç vaxt eyni ölçüdə olmadığ