Balıq kotletini necə düzgün bişirmək olar? –
Digərləri 09 Yan 2024 23:37:00 267 0
Çəkilmiş balıq adətən bir-birinə yaxşı yapışmır və tavada asanlıqla parçalanır. Buna görə də, aşpazlar balıq kotletləri hazırlayarkən bəzi qaydaları xatırlamağı tövsiyə edir.
Bu xəbəri də oxu: "Dövlətin pulu iki fırıldaqçı arasında bölüşdürülür"
Son.az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, birincisi qiymə halına salmaq üçün düzgün balıq seçmək lazımdır.
Ən yaxşı kotletlər pike, cod və pike perch balığından hazırlanır. Qırmızı balıq da əsas seçimlər arasındadır.
Çəkilmiş ətin sıx olması üçün əlavə inqrediyentlərdən istifadə etmək olar. Balıqda yapışqanlıq verən çox protein yoxdur. Buna görə yapışqanlıq vermək üçün ona çörək əlavə etmək lazımdır. Çörək əvvəlcə suda və ya süddə isladılmalıdır.
400 qram qiymə üçün 100 qram çörək qırıntısı götürməlisiniz. Sonra kotletləri əvvəlcədən isidilmiş tavada qızartmaq olar.
Son.az Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun
Kişi bir məclisdəki bir qərarın həyat yoldaşını, evini və işini itirm
Şirvan şəhəri yaxınlığında neft quyusunda dəlmə işləri aparılan zam
Çində dünyanın ən hündür tərəvəz ferması açılıb. Ferma 20 mərtəb
Yaşıl çayı pəhrizinizə daxil etmək hipertoniya riskini azaldır və yüks
İndoneziyada polis kəsim məntəqəsinə aparılan 226 iti daşıyan yük maş
"Qızıl Qlobus" mükafatına namizəd olan Taylor Svift mərasimin ap
Bakının Baş Planının təsdiq edilməsi sənədsiz evlərin sənədləşməs
Yeni il üçün qadınlara kürk və brilyant hədiyyə etmək lazımdır.
Qərb ölkələri bir neçə il Ukraynaya dəstək verməyə hazırdır.
Cənubi Koreya parlamenti ölkədə it əti ticarətini qadağan edib.
"Sığorta mexanizmini təkmilləşdirmək lazımdır"
"Son 10 gündə neftin dünya bazar qiymətində 6 faiz azalma qeydə alın
Türkiyənin İstanbul şəhər məhkəməsi məsciddə imamı bıçaqlayan şə
ABŞ-ın Azərbaycana qarşı guya dini etiqad azadlığının və ya tolerantl�