Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Digərləri 30 Okt 2024 20:12:00 135 0
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
Bu xəbəri də oxu: 3 ekipaj üzvünün və 21 sərnişinin cənazəsi Azərbaycana gətirilir
Son.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma - Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud - Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma - Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı - Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.
İsmayıl Son.az
Aktrisa Ülviyyə Xəlilbəyova oğlu Rəsulun səhhətində problem yarandığ�
Sabah, yəni 31 Oktyabr 2024, üçün ən şanslı bürclər arasında xüsusil�
Azərbaycanın Milli Qəhrəmanı Şamoy Çobanovun atası Məhyəddin Çobanov
Krımın Saki şəhərində 10 yaşlı qız rus ordusunu gözdən salmaqda təqs
Pandemiya vaxtı şans üzünə gülən komediyaçı Hasan Can Kayanın gəliri
Ötən gün Azərbaycan sərhədinə - Nerkin Hand kəndinə gələrək, sakinl�
"Artıq müğənnilikdən pul qazanmağa başlamışam. İnanıram ki, yax�
Livan Hizbullahının yeni lideri Naim Qasım Baş katib kimi ilk müraciətini
Əməkdar artist Vasif Məhərrəmli qızı Əfşanın arzusunu gerçəkləşdir
Sabah Sumqayıt şəhərinin bir sıra yerlərində elektrik enerjisinin verili�
Rusiya Xarici İşlər Nazirliyi (XİN) bu ölkənin daşınmaz əmlakına qanun
Daxili İşlər Nazirliyinin (DİN) zabit heyətinə qəbul üçün yeni müsabi
Bakıda, Azadlıq prospektində yerləşən "28 Mall" Ticarət Mərkə
İranın Sistan və Bəlucistan əyalətinin Zahidan şəhərində iki silahlı