Kolbasaların tərkibi haqda ekspertdən
Digərləri 27 Fev 2023 21:05:00 237 0
"Artıq 30-40 ildir ki, bitki mənşəli zülal və yağlardan istifadə edərək süni yolla ət alınır".
Bu xəbəri də oxu: Bəzi ərazilər işıqsız qalacaq
Son.az gundem.az-a istinadən xəbər verir ki, bunu "Qaynarinfo"ya iqtisadçı ekspert Vahid Məhərrəmov deyib.
Onun sözlərinə görə, uzun illərdir kolbasa-sosis məhsullarını yalnız mal, qoyun, toyuq, donuz əti deyil, həm də bitki mənşəli zülallardan, yağlardan əldə edilmiş süni ətlərdən istehsal edirlər:
"Azərbaycan kimi alıcılıq qabiliyyəti aşağı olan ölkələrdə belə məhsullar istehlakçılara təqdim olunur və onlar həmin məhsullardan geniş istifadə edirlər.
Beşiktaş Gimnastika Kulubunun təşkil etdiyi kampaniya sosial şəbəkələrd
Son.az AZƏRTAC-a istinadən bildirir ki, Azərbaycan Respublikasının Prezid
Xəbər verdiyimiz kimi, Kahramanmaraşda baş verən zəlzələ nəticəsində
Tələbə yalnız attestatla gedib başqa ölkədə universitetə qəbul edilibs
Aktyor Aras Bulut İynemli xərçəngdən vəfat edən dostu, iş adamı Köknar
Yarış sedanı "Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II DTM" satılı
Rumıniya Azərbaycandan Avropa İttifaqına (Aİ) qaz və digər enerji resursl
"Hələ də rəhmətlik həyat yoldaşımı sevirəm. 10 ildir dünyasını
Türkiyənin Diyarbəkir şəhərində bir kafedə həyəcanlı anlar yaşanıb.
"Oğlumla gəlmişəm. Heç düşünmürdüm ki, bu qədər Rusiyada yaşay
Xəbər verdiyimiz kimi, Türkiyə Prezidenti Rəcəb Tayyib Ərdoğan Adıyaman
Mingəçevirdə 19 yaşlı tələbə dəm qazından boğularaq ölüb.