Hər kəsin etdiyi təhlükəli səhv: Bu yeməkləri ikinci dəfə isitməyin!
Digərləri 20 Noy 2025 02:02:00 71 0
Bəzi qidaların təkrar qızdırılması sağlamlıq üçün ciddi risk yarada bilər.
Bu xəbəri də oxu: Kökəlmə başlayıbsa, bu vitamin çatışmır
Son.az xəbər verir ki, bu barədə İngiltərə Qrinviç Universitetinin Qida Təhlükəsizliyi üzrə mütəxəssisi Dr. Steysi Duvenagen deyib.
Onun sözlərinə görə, bu qidaların strukturunda baş verən dəyişikliklər bakteriyaların çoxalmasına və zəhərli maddələrin əmələ gəlməsinə səbəb olur.
Mütəxəssis xüsusilə aşağıdakı qidaların təkrar qızdırılmamasını tövsiyə edir:
"Rusiya Ukraynadakı vəziyyəti həll etmək üçün danışıqları davam
Ukrayna anlamlı formatlarda sülhün bərqərar olması üçün işləməyə ha
Soyuq aylarda seksual istəkdə azalma bir neçə amillə bağlıdır.
Evdə ən vacib məişət texnikalarından biri olan soyuducunun zaman keçdikc
Məşhur türkiyəli aktrisa Demet Özdemir ilə Beşiktaşın gənc futbolçusu
Müğənni Rəqsanə İsmayılovanın borclu olduğu Gündüz Məmmədov açıq
Prezident İlham Əliyev sosial şəbəkə hesablarında Ağdamın işğaldan az
Son.az 20 noyabr 2025-ci il üçün günün ulduz falını təqdim edir:
Ötən ilin yayında Şabranda evə basqın edən şəxslərin ər-arvad Arif H�
Payız fəslində olmağımıza baxmayaraq, Azərbaycanda yağışlı hava müş
Şəhidlər ailələrinə onları xatırladan əşyaları, xalqımıza isə Vət
Elm və Təhsil İşçiləri Həmkarlar İttifaqı (ETİHİ) Respublika Komitəs
Əməkdar artist, tanınmış rejissor Nicat Kazımovun aktyor oğlu Sənan Kaz�
