İdeal ciyər resepti Əvvəl ciyər qovrulur, yoxsa soğan?
Digərləri 02 Noy 2025 07:07:00 89 0
Ciyər bişirilərkən əvvəlcə ciyər kiçik kub şəklində doğranılır, una batırılır və tavada qızardılır.
Bu xəbəri də oxu: Türkiyə ilk dəfə bu ölkələrin hava məkanını qoruyacaq
Daha sonra nazik doğranmış soğan əlavə edilir və qısa müddət qovrulur. Son.az xəbər verir ki, bu üsul sayəsində ciyər həm yumşaq qalır, həm də soğanın ləzzəti ilə birləşir.
Ciyərin hazırlanması
Ciyəri kiçik kub formalarda doğrayın və un və ya nişastaya batırın.
Tavaya bol yağ əlavə edin və ciyərləri yüksək odda qısa müddətdə qızardın.
Diqqət: Ciyər çox bişərsə bərk və quru olar, ona görə yalnız üzü qızarana qədər qovurmaq kifayətdir.
"Kristal Abşeron" yaşayış kompleksində yeniyetmə 17 mərtəbəl
Rusiyalı səyahətçi Yaponiyaya səfəri zamanı oradakı qadınların bədən
Alimlər prostat xərçənginin qarşısını almaq üçün kişilərə lazım o
Mixəyin sonsuz faydalarına dair Çin təbabətində geniş məlumat var. Çinl
Alimlər dünyada ən uzunömürlü insan kimi tanınan Maria Branyas Moreranın
Artıq yapışqan, lapa plov dövrü bitir. Yaponların illərdir tətbiq etdiyi
Qış yaxınlaşdıqca "hansı çay həqiqətən faydalıdır?" sualı
"Toy iqtisadi platforma idi. Burada nə qədər çalışan var idi: aşpaz,
Milli.Az dünyanın nüfuzlu və məşhur ulduz falları portalları "Horoscope"
Daş Salnamə Muzeyində "Bakıya Uçuş. İncəsənət həftəsonu: Gələ
Bakının mədəni həyatını zənginləşdirən "Art Weekend" festiv
Dünyanın bir çox ölkəsində tualet gigiyenasında su ilə təmizlik standar
Azərbaycan şirkətləri yaxın beş ildə tikinti və xammal sektorunun, o cü
Bir müddət əvvəl ABŞ tərəfindən "terrorçu" elan edilən və b
