Qanı qatılaşdıran 5 qida – 40 yaşından sonra yemək olmaz
Digərləri 21 Yan 2023 20:30:00 335 0
Qanı qatılaşdıran və qanın dövranını pozan, bununla da ürək-damar problemlərinə yol açan qidalar vaxtından əvvəl ölümə səbəb olur.
Bu xəbəri də oxu: Gündə bir ovuc püstə yeməklə...
Son.az medicina.az-a istinadla xəbər verir ki, rusiyalı dietoloq Darya Samoylova ciddi qan qatılaşdırıcı 5 qidanı açıqlayıb.
Bu cəfəri, banan, paxlalılar, qızarmış kartof, kərə yağıdır.
40-45 yaşdan sonra, xüsusən kişilər bu qidaları çox az yeməlidir.
Cəfəridə olan yüksək miqdarda K vitamini qanı sürətlə qatılaşdırır.
Masallı Rayon Polis Şöbəsinin əməkdaşlarının keçirdikləri əməliyyat
Xarici İşlər Nazirliyinin Mətbuat xidməti idarəsinin rəisi Ayxan Hacızad
"Baş Belası" teatr tamaşasının qastrol səfərində olan Türkiy�
Diyetoloq Anton Brıkinin sözlərinə görə qışda darçın, zəncəfil, hil
"Ermənistan işğal dövründə minlərlə kv. km. Azərbaycan əraziləri
Ümumi olaraq tərbiyəni iki hissəyə bölmək olar: cismin tərbiyəsi və ru
Koronavirusa yoluxanlar sağalma prosesini aktivləşdirmək və öz vəziyyəti
Cənubi Kaliforniya universitetinin alimlərinin fikrinə əsasən, yuxu rejimin
İnsan orqanizminin tikinti materialı zülaldır. Onsuz orqan və toxumalar mə
Mütəxəssislər sübut ediblər ki, sarıkökün qara istiotla qarışığı x
"Bəlkə 4 il əvvəlki verilişdə bu sözlərə başlasaydım, başıma b
Təyyarə qəzasında həlak olan Daxili İşlər Nazirliyinin rəhbərliyi və
Almanın, armudun qabıqlarının özünəməxsus xasiyyətləri vardır. Ancaq