İdeal ciyər resepti Əvvəl ciyər qovrulur, yoxsa soğan?
Digərləri 02 Kas 2025 07:07:00 99 0
Ciyər bişirilərkən əvvəlcə ciyər kiçik kub şəklində doğranılır, una batırılır və tavada qızardılır.
Bu haberi de oku: Süni intellekt hər kəsi əvəz etməyəcək: Gələcəyin ən dayanıqlı və yüksək gəlirli peşələri
Daha sonra nazik doğranmış soğan əlavə edilir və qısa müddət qovrulur. Son.az xəbər verir ki, bu üsul sayəsində ciyər həm yumşaq qalır, həm də soğanın ləzzəti ilə birləşir.
Ciyərin hazırlanması
Ciyəri kiçik kub formalarda doğrayın və un və ya nişastaya batırın.
Tavaya bol yağ əlavə edin və ciyərləri yüksək odda qısa müddətdə qızardın.
Diqqət: Ciyər çox bişərsə bərk və quru olar, ona görə yalnız üzü qızarana qədər qovurmaq kifayətdir.
