Yarpaq xəngəlinin hazırlanma qaydası


Digərləri 19 Apr 2021 19:30:00 147 0

Yarpaq xəngəlinin hazırlanma qaydası

Son.az "Ağababa Ağababa" youtube kanalına istinadən oxucularına növbəti maraqlı resepti təqdim edir.

Ərzaqlar

Xəmir üçün: Un............500qr (200qr-lıq stəkanla 4 stəkandan 1 xörək qaşığı) Yumurta.........1 yumurta Duz........1  çay qaşşığı Su.........230ml Dana əti.........400qr Soğan...........2 baş Duz..........1/3 çay qaşığı Qara istiot..........1/4 çay qaşığı Sarıkök.......1/3 çay qaşığı Qızartmaq üçün kərə yağı........60-70qr. Üzəri üçün Atena kərə yağı...........130qr Qatıq..........400qr Sarımsaq..........4-5 diş

Hazırlanma qaydasına videoda baxa bilərsiniz. Nuş olsun!

Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Facebook-dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz