Balonda kabab bişirməyin qaydası –


Digərləri 10 May 2019 07:00:00 247 0

Balonda kabab bişirməyin qaydası –

Kababın ətri uzaqdan insanı cəlb edərək, insanları iştahlandırır. Bu səbəbdən bir çoxları qonşular, ətraf kabab iyi çəkməsin deyə, həyətdə, eyvanda manqal qurub, kabab bişirmir.   Xüsusən Ramazan ayında bu zövqü yaşamaq olmur. Bəzənsə bina mənzillərində yaşayanlar ürəkləri istəyəndə kabab çəkə bilmir. Son.az medicina.az-a istinadən sizə elə mənzil şəraitində, adi balonda manqaldakından heç də geri qalmayan, dadlı, yumşaq kabab hazırlamağın reseptini təqdim edir.

Bu metodla kababı elə günü bu gün bişirə bilərsiniz.

Lazımdır:

Quzu əti (yumşaq hissəsi) - 500 qr Mineral qazlı su - 100 ml Ət üçün basdırmalıq soğan - 2 ədəd Limon suyu - 1 xörək qaşığı Duz, istiot, hər hansı sous

Hazırlanması:

Ət adi kabab qaydasında basdırma olunur və 2 saat saxlanılır.