Sobadan düzgün istifadə etməyin qızıl qaydaları
Digərləri 29 Okt 2018 22:44:00 235 0
Çox vaxt reseptə tam əməl etsək də, sobada bişən şirniyyat və digər un məhsullarının yetərincə şişməməsindən, üzərinin qızarıb, içərisinin çiy qalmağından şikayətlənirik. Bəzən də, ruhdan düşürük.
Son.az-ın bu tövsiyələrindən sonra sobada hazırladığınız şirniyyatlar ümümiyyətlə istənilən növ xəmir işlərinin dadı və görünüşü ürəyinizcə olacaq.
Öncə elekrik soba ilə bağlı bir neçə tövsiyyəni nəzərinizə çatdıraq:
Təbii ki, elekrik soba olduqca rahatdır. Çünki burda bişmə temperaturunu özünüz dəqiq idarə edə bilirsiniz. Lakin diqqət etməli olduğumuz bir neçə məqam var:
Mənbə: milli.az